Спорт

„Раковски“ се надъха за ЦСКА с мача на „Марица“ в Шампионската лига

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) изгледаха сблъсъка от Шампионската лига на „Марица“ в Пловдив срещу германския „Алианц МТФ“ (Щутгарт) загубен с 1:3 (24:26, 19:25, 25:22, 22:25).

Със спечеления гейм пловдивчанки завършиха на трето място в крайното класиране в групата си.

Волейбол

От „Раковски“ подкрепяха силно домакините, като от тях тръгваше и мексиканска вълна, която обиколи на няколко пъти зала „Колодрума“, в която имаше около 3000 зрители. В трибуните бяха кметът на Пловдив Иван Тотев и областният управител Здравко Димитров. Имаше фенове на волейбола от Хасково и Димитровград.

С качествения двубой състезателките на „Раковски“ се надъхаха за днешната си 1/4-финална среща реванш за Купата на България срещу ЦСКА в София. Първият мач беше спечелен с 3:2, като лидерките в отбора споделиха пред Haskovo.info, че излизат за нова победа над „червените“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button