Регион

Задържаха лекар от Димитровград за фиктивни прегледи

Общопрактикуващ лекар от Димитровград е бил задържан за злоупотреби, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Съмненията са за фиктивно извършени медицински прегледи, уточняват от полицията. Докторът е бил задържан в харманлийското управление и вече е освободен.

Под наблюдение на прокуратурата са извършени претърсвания и изземвания на територията на Димитровград и Харманли. Продължава работата на разследващите и на този етап не се съобщават повече подробности.

Досъдебното производство е по член от Наказателния кодекс, който се отнася до прибодиването на чуждо имущество чрез излозване на документ с невярно съдържание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Домат
Домат
28.02.2019 9:43 9:43

„Лекарят“ е Шишманов

Дръжте крадеца!
Дръжте крадеца!
28.02.2019 12:11 12:11

И не е спирал да краде. 5 пъти го хващат с незаконно прекаран ток и 3 пъти за вода. Сами можете да си представите какъв крадец е.

Ясен
Ясен
01.03.2019 10:41 10:41

Някой май си търси изкупителна жертва. Смешници…

Ясен
Ясен
01.03.2019 10:45 10:45

Как се установява дали са били прегледани или не, като тези хора преминават през държавата без никакви документи? Май някой си търси виновен, за да прикрие нещо друго, а?

Back to top button