Разбиха работилница за цигари в блок до „Лебеда“ в Хасково

Хасково

Работилница за нелегални цигари беше разбита от полицията по обяд в Хасково.

Акцията е полицейска разработка, като в общо таванско помещение на жилищния блок на булевард „Стефан Стамболов“ 1, са открити цигари и безакцизен тютюн. Една от машините за цигари е поставена в таванското помещение в което има няколко фитнес уреда. В тайно помещение, прикрито с плъзгаща се преграда, са открити още машинки за цигари, готови папироси и отделно няколко кашона с тютюн и низи.

Хора, живеещи в блока, заявиха пред Haskovo.info, че не знаят кой ползва помещението, само чували силна музика. На място има много цивилни и униформени полицаи, които разпитват живеещите там и предстои да преброят цигарите и да претеглят тютюна.

По-късно от полицията съобщиха, че таванът се стопанисва от 35-годишен мъж със 70-годишната му майка. Намерени са 75 кг. тютюн и 1270 цигари. Криминалистите са конфискували и 8 машинки за пълнене и свиване на тютюн и машинка за рязането му.

2 коментара

  • Винаги се е крало и никога след 1989 не осъждани а и при ТЖ същото, само без паричните с присъди. Поздрави на ченгето Кутелов, пича

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.