Любопитно

Политици, полицаи и магьосници в ефира за 20 г. Дарик – Хасково

Дарик радио – Хасково навърши 20 г. Стартът беше на 1 март 1999 г., когато радиото започна излъчването на регионална програма.

За празничната програма по традиция пред микрофоните в студиото бяха гости – водещи и новинари. С първата емисия новини стартира кметът на Хасково Добри Беливанов. Регионалната програма откри областният управител Станислав Дечев с прогноза за европейското време, европейските проекти и младите хора. Негови гости в студиото бяха четирима от участниците в Младежкия областен съвет за иновации – учениците от ПМГ „Боян Петканчин“ Щиляна Щерева, Антон Атанасов, Недялко Бойдев и Стоян Митев.

Радио

Новини чете и началникът на хасковското управление на полицията Иван Расоков. Веднага след това в студиото влезе кметът на Димитровград Иво Димов със своите гости, сред които бяха и мениджъри на някои от новите заводи в общината.

По-късно ефирът на радиото стана магия с двамата млади фокусници Теос Маг и Йордан Янев-Зайн.

На празника не липсваха торта и наздравици.

Честит рожден ден, Дарик!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button