Хасково

Такси с пътнички се разби в Ауди до „Лебеда“ в Хасково

Таксиметров автомобил и Ауди катастрофираха тази сутрин до площад „Лебеда“ в Хасково.

По разказ на очевидци Аудито с кърджалийска регистрация се е движило по булевард „България“, когато от моста потеглило таксито и двете коли са се сблъскали. От удара е пострадал таксиметровият шофьор, който е откаран с линейка в болницата.

Катастрофа

В таксито е имало три пътнички, които не са пострадали. От полицията съобщиха за Haskovo.info, че шофьорът не е сеериозноо ранен и е оставен в болницата за наблюдение.

На място екипи на пътна полиция изясняваха причините за катастрофата и регулираха движението, което беше затруднено до разчистването на ударените коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.03.2019 19:26 19:26

Крайно време е на отсрещната страна да се постави изпъкнало огледало, за да има видимост от моста към идващите отдясно! Там стават непрекъсната катастрофи заради това.

Анонимен
Анонимен
02.03.2019 22:11 22:11

заради трафопоста и тополите от години няма никаква видимост на това кръстовище

Анонимен
Анонимен
03.03.2019 3:38 3:38

Трафопоста. Тополите. Ай стига. Има знак стоп. Ако спреш всичко се вижда. Ако се опитваш да минеш с 30 получаваш понякога бонус. За неспиране на стоп трябва да се отнема книжката за години наред. Българина все нещо му пречи да изпълнява закона. Все е умен. Акъли дава а е пълен пърдич

Back to top button