Регион

Петима са ранени при катастрофи в Хасковско, арестуваха шофьор с 3.36 промила алкохол

Петима са ранени при три тежки катастрофи през почивните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Несъобразена скорост е причината за катастрофа на 3 март. В 21 часа в Тополовград на пътя в посока село Срем е станало произшествие с лек автомобил Волво, управляван от неправоспособна жена на 44 г. от Елхово. Жената на десен завой е загубила управлението, навлязла е в насрещната лента, излязла е от пътя и се е ударила в дърво. От удара, тя и возещият се в колата 49-годишен софиянец са с охлузвания по лицата. Прегледани са и са освободени за домашно лечение.

Сред пострадалите е и 66-годишният таксиметров шофьор, който в събота отне предимството на Ауди до площад „Лебеда“ в Хасково. Мъжът е със съмнение за комоцио.

Ранени са и 45-годишният шофьор на Мерцеедес ии 70-годишният водач на багер, които се удариха отново в събота в Харманли. Както Haskovo.info писа, от удара багерът се преобърна. Багерът е излизал от бензиностанция и е отнел предимството на леката кола.

От удара водачът на Мерцедеса е с фрактури на дясна предмишница, дясна раменна става, дясно бедро, дясна скула на главата, носа и десен синус, настанен е в ортопедично отделение на МБАЛ-Хасково, без опасност за живота. Водачът на челния товарач е с мозъчно сътресение, с контузна рана на главата и счупени леви израстъци на 1, 2, 3 поясни прешлени, настанен в хирургия на МБАЛ-Харманли, без опасност за живота.

В хасковския арест е бил 51-годишен шофьор от село Мандра, управлявал кола с 3.36 промила алкохол, а в Тополовград е хванат французин да шофира Тойота с 2.24 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button