Любопитно

Антоанета Станчева с емоционално завръщане на сцената в „Различен от всички“

Тази вечер е премиерата на спектакъла „Различен от всички“ в хасковския театър „Иван Димов“.

Представлението ще се запомни и със завръщането на сцената на хасковската актриса Антоанета Станчева. Това става след 26-годишно прекъсване, като на пресконференцията преди премиера, Станчева през сълзи разказа колко е щастлива, че отново ще играе в театъра. Тя благодари за поканата на режисьора Иван Савов и на актьорския екип – Стелиян Николов, Деляна Хаджиянкова и Людмила Стоин.

Театър

Станчева си спомни, че през годините много хора са я питали защо не играе. Тя призна, че тръпката още не е умряла, а театърът в много отношения я е оформил като личност. В пиесата Станчева е майката на стар ерген, а в ролята е директорът на театъра Стелиян Николов. На него пък му партнира и Людмила Стоин, която за пръв път ще се представи пред хасковската публика. Сценографката Юлиана Войкова – Найман също за пръв път се представя в Хасково. Деляна Хаджиянкова пък и друг път е работила с режисьора Иван Савов, като има и доста роли в киното.

Театър

Всички се обединиха, че това е пиеса за любовта. Станчева допълни, че тя е за чувствителна и интелигентна публика.

Билетите за премиерата в камерна зала вече са разпродадени. Спектакълът ще се играе и на 18 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
100%
100%
06.03.2019 14:06 14:06

Човек се ражда артист и дори да не е на сцената, цял живот играе. За такива хора, времето на раздяла със сцената, не е проблем. Успех!

Back to top button