Хасково

12 гимназисти от Хасково и Димитровград се класираха за националната олимпиада по английски

8 гимназисти от Димитровград и 4 от Хасково се класираха за Националния кръг на олимпиадата по английски език, която ще се проведе на 23 март в областния град.

7 от класираните са от димитровградската ПМГ „Иван Вазов“ с преподаватели Живко Желев и Галина Караиванова. Това са Калоян Павлов – 8 клас с 98 точки, Генади Колев – 8 клас с 90 точки, Иван Димов – 9 клас с 93 точки, Денислав Роев – 9 клас с 91 точки, Валентина Стефанова – 11 клас с 92 точки, Мария Вълкова – 11 клас с 90 точки и Константина Георгиева – 11 клас с 90 точки.

Петко Билярски от димитровградската ПЕГ „Д-р Иван Богоров“ е първи при деветокласниците с 93 т.

Олимпиада
Тереза Симеонова

При осмокласниците от Хасково се класираха Атанасия Иванова от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ с 94 т. и Виктория Георгиева от ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ с 91.5 т. При деветокласниците се класират хасковлийките Тереза Симеонова от Езиковата с 93 т. и Дарена Георгиева от ПМГ с 92 т.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button