Хасково

Спипаха ментета на пазар в Хасково и цигари в автобус

Ментета са иззели хасковските криминалисти, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 14:30 часа на промишлен пазар в Хасково те са проверили два обекта. На търговските маси, ползвани от 44-годишен мъж и 58-годишна жена са намерени общо 41 артикула с лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Дрехите – спортни екипи, тениски и блузи са предадени с протокол на разследващите.

Цигари без бандерол пък са конфискували униформените от хасковското управление. Вчера в 15:30 часа на входа на Хасково те са спрели за проверка автобус „Мерцедес“ с турска регистрация, шофиран от 52-годишен жител на кърджалийското село Черешица. В багажа на трима от пътниците са открити общо 400 къса безакцизни папироси, иззети с протоколи. Съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бангладеш
Бангладеш
09.03.2019 20:57 20:57

Брее, голяма работа! Колко много цигари са хванали! 400 къса = 20 кутии у 2 пътници. Голяма работа сте полицаите! Браво! В кошовете вече няма да има! За награда сте! А сега хванете два тира и ще ви ръкопляскаме! Евала на Неделчо бившия началник на Харманли!

Back to top button