Регион

Спипаха ментета при нощни проверки в Димитровград

Ментета са конфискували полицаи от Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи около 20 часа и тази сутрин в 1 часа, криминалистите са проверили лек автомобил Фолксваген и товарен Мерцедес. В леката кола, шофирана от 48-годишен хасковлия са намерени 100 артикула. В товарната кола, управлявана от 21-годишен жител на Берковица пък са открити 33 стоки с лого.

И двамата собственици са предали дрехите – спортни екипи, тениски, шапки, чанти с протоколи за предаване. Пред разследващите те не са представили документи за произход и съгласие от правопритежателя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Суперганьо
Суперганьо
08.03.2019 15:21 15:21

С какви простотии се занимава полицията !? Замисляте ли се като хванете някакви такива собственици на шивашки фирми, колко семейства оставяте без прехрана, тъй като те трябва да разпуснат шивачките си ? Никой не търси стока без марка, всеки иска да има някакъв търговски надпис и лого… Турската икономика на тия ментета върви с такава пара нагоре, а вие тука одушавате всичко, за да се харесате на некви дупета маркопритежатели… Умряла държава !!!

BlackStork
BlackStork
09.03.2019 18:32 18:32

Това е чист пример на имитация на някаква дейност и на:
За милиони няма закони,
за кокошка няма прошка.

Back to top button