Хасково

Вила и стопанска постройка горяха в Хасково и Димитровград

ПожарнаВила до петролната база край Хасково се запали късно снощи около 22:45 часа. 2 кв.м. покривна конструкция и 1,5 кв.м. дървена дограма са изпепелени, съобщават от пожарната. Причината за огнения инцидент е неустановена

Не се знае и как е тръгнал пожара и в стопанска постройка в гр. Меричлери, където изгоряха 40 кв.м. покривна конструкция

През изминалото денонощие пожарникарите са се отзовали на още 5 пожара без материални загуби в Хасково, Димитровград, Симеоновград и Тополовград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданка на Хасково
гражданка на Хасково
13.03.2009 14:59 14:59

Спомнети си, граждани на града ни, какъв беше той по време на мандатите на господата Стоян Илиев /бог да го прости/ и на Атанас Василев-мръсотия, мизерия, сиво и мрачно навсякъде.
Сега е удоволствие да се живее в града ни-чисто е, уютно е, гордеем се с него пред гостите ни от страната ни и от чужбина.
С нищо не съм облагодетелствувана нито от днешната, нито от което и да е предишна управа на града ни, но фактите са налице.
Граждани, вразумете се! Бъдете горди с града ни, който-всеки го вижда и знае, е хубав, чист, достоен благодарение и на нашия кмет-един изключително умен, находчив, родолюбив българин.
Между впрочем, коментарите, които прочетох по-горе, са достатъчно неграмотни, за да съдя за манталитета на тези, които са ги написали.
Това, че на г-на Дурмуш някой му плаща, за да злослови, си е негов проблем-да ходи да си дава рушветите в неговата си ВАТАН СЕВЕР-там може би всичко може-тук той няма раво нито да предлага, камо ли да дава рушвети!

toni
toni
13.03.2009 18:16 18:16

tova e nai dobri kmet v ciala Balgaria ako nikoi mi pokaje v cialata strana edin grad s po hubavi pati6ta gotov sam da mu dam kakvoto kaje

аз
аз
14.03.2009 8:37 8:37

Жената на Георги Иванов е братовчедка на президента Първанов.затова иванов беше в президентската делегация в Латинска Америка.Кмета финансира президентската кампания, а Гоце му прави чадър-затова всички проверки почват и спират несдовършени-не че са приклучили, просто са замразени-при тази власт ще е така…

gost
gost
14.03.2009 18:50 18:50

Еминчо се насади на фиткини яйца-излезе че връзката за рушветите е шефката на общ.имоти а тя е кадър на ДПС.Много е спал по гръб горкия!

Back to top button