Протестиращите се отказаха от автошествие и обвиниха полицията, че им пречи

Хасково

Група протестиращи и днес се събра на паркинга на стадион „Хасково“ с идеята да се проведе автошествие из Хасково.

В началото от полицията поискаха да съставят на организатора на протеста Георги Ванков предупредителен протокол да се спазват обществения ред и правилата на движение по пътищата. Това беше сторено с протестиращите и преди седмица.

Протест

Сега Ванков се възпротиви и заяви, че няма законово основание за тези протоколи и униформените искат да ги сплашат. Той се закани да пусне жалба срещу това.

Отделно, Ванков обвини полицията, че пречи на протестиращите, като не създава временна организация на движението по време на автошествието. Така то беше отменено, а протестиращите проведоха разяснителна кампания за исканията им за по-висок стандарт на живот и провеждането на референдуми по всички важни местни и национални теми.

Протест

loading...

8 коментара

  • какви са тези хрантутници дето реват за пари а карат скъпи коли. Хайде моля ви се вземете си парите дето са ви обещали и не пречете на движението в града. и без това е натоварено че и вас да чакаме. А полицията да не чака- да им пише актове и аут от пътя.

  • Хмм,а тези протестирщи имат ли навършени години за шофьорски книжки?
    Колкото по-малко „шофьорки“ на пътя, по-добре.

  • Като ви чета коментарите …всички сте за съжаление … Нещастници ,такива и ще си останете бедни идушевно и морално !

  • Анонимнен,разпран червен задник, бъркаш ме с кучето опрашило майка ти по невнимание….ха ха ха

  • Велик е нашия шизофреник…….мале незнаех че има толкова бедни интрнета да не го крадеш от комшията излагане

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.