Търсят монтажници, шивачи и работници в цех

Регион

10 свободни места за монтажници на автомобилни кабелни инсталации са обявени в Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, а местата са свободни от 8 март. В Симеоновград пък се търсят петима работници за спомагателни шивашки дейности на 600 лв. заплата.

Четири вакантни места за машинен оператор за обработка на камъни има в Ивайловград на 560 лв. Изисква се 1 г. професионален опит. На същата заплата в града се търсят 11 работници в цех за гнайсови плочи.

Сред останалите свободни места в Хасковска област са за готвачи, сервитьори, бармани, шофьори, строители и продавачи.

loading...

5 коментара

  • Робите избягаха на запад. Сега е ред чорбаджиите да се самоубиват и да гладуват. Тяхната мамица алчна. Никаква милост

  • мераклия ако не намеря работа ще пробвам в друга държава каза:

    предлагам да работя за 100 евро на ден събота и неделя почивам

  • Рано или късно българските чорбаджии ще бъдат премазани от западните капитали. Така както се гавриха с народа ще се гаврят и с тях. Аз съм свидетел как български богаташ фалира и гледа сънародниците си като гладно улично псе. Както преди време е надигал глава така после гледа асфалта. Българина в мнозинството си е помияр по душа. Знам ,че ще има обидени но е точно така. Има и нормални хора но те са малко и живеят смирено. За съжаление България загива. Пестиха от заплати и хората емигрираха. Унищожиха родината ми. Винаги ми става весело когато видя фалирал бизнесмен. Няма по приятна гледка. До вчера надигал глава и издавал заповеди -днес като улично куче чака да му подхвърлят хляб понеже не може нищо да работи

  • 600 лв брутна, нали?? Кой го интересува брутна? И кога ще ги задължат да обявяват и нетната, и брутната заплати???

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.