Пореден пушач хванат в заведение гори с 300 лева

Хасково

На пушач в хранителен обект е съставен акт през миналия месец, съобщават от Регионалната здравна инспекция в Хасково. Санкцията започва от 300 лв.

За периода са проверени 75 заведения за обществено хранене, 13 детски, 44 лечебни заведение, 13 открити обществени места и 232 други нехранителни обекти. Издадени са 8 предписания на хранителни обекти.

Здравните инспектори са се отзовали и на 2 сигнала, които са били неоснователни.

4 коментара

  • Кога тези сладури от РЗИ ще проверяват училища и фирми за болни. Има безотговорни хора, които ходят болни на работа и заразяват другите. Някой ще носи ли отговорност? Може би пък аптеките дават на РЗИ процент от продадените лекарства, дай да разболяваме хората, това е хубав бизнес.

  • Аз пуснах сигнал до РЗИ Хасково,че моят работодател пуши в учебното заведение и те ден преди проверката го предупредили,че и името ми съобщили! Няма такава държава!

  • Няма място не в хасково ми в цяла българия където в заведенията да се спазва тази забрана

  • Големите европейци…От пушенетУ ше сЪ опрайм!Откъни,откънати,няма оправия!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.