Регион

И в Любимец вече пълнят метално сърце с капачки за кувьози

Ученици от СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец се включиха в националната кампания „Капачки за бъдеще“, съобщават от общината.

Децата вече предадоха голямо количество от пластмасовите капачки. Това стана няколко дни след монтирането на метално сърце в центъра на Любимец. Те бяха водени от преподавателите Гергана Инджова и Димитрина Харишева, а по-ентусиазираните от присъстващите изписаха с част от капачките името на инициативата.

Любимец

Община Любимец призовава граждани, фирми, служители от различни институции и структури да се включат в кампанията. Всеки магазин, заведение или институция, биха могли да се обособят като „междинен пункт“ за събиране на капачки, който да захранва „сърцето“ в Любимец. Така ще се допринесе за закупуването на кувьози за болници в малките градове.

Haskovo.info припомня, че по-рано в инициативата се включиха Димитровград и Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button