Хасково

Свалиха табелите на Порше в Хасково, съдът ги върна

Пътните полицаи са свалили двете регистрационни табели на джип „Порше Кайен“ на булевард „Васил Левски“ до Цигарената фабрика в Хасково. Съдът обаче е отменил наказанието.

На 8 ноември миналата година при проверка униформените спрели луксозната кола и се оказало, че шофьорът няма шофьорска книжка. Полицаите свалили регистрационните табели за срок от 10 месеца.

Шофьорът обаче обжалва в съда наказанието си. В жалбата си той твърди, че има валидна британска шофьорска книжка за същата категория, което се оказва факт. Отделно съдът констатира нарушения при съставянето на акта на шофьора. Нямало и мотиви, защо табелите са свалени за срок точно от 10 месеца при законова възможност от 6 месеца до 1 г.

Така Хасковският административен съд отменя заповедта за прилагане на принудителната административна мярка. Решението подлежи на обжалване пред ВАС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.03.2019 6:05 6:05

Haskowskiq administrativen syd sa prodajnici

Тео
Тео
15.03.2019 8:08 8:08

Хасковските полицаи са комплексари, при това неграмотни.

Маймунския Кенан от Евъртън
Маймунския Кенан от Евъртън
15.03.2019 12:39 12:39

Иди в Димитровград да видиш кво се вика комплексари.
Сами се филмират

дедо Курти от Димитровград
дедо Курти от Димитровград
15.03.2019 13:31 13:31

Полицаите са си на мястото, ок, мотивите на съда – смешни, имал някаква книжка, важи ли в бг, защо 10 месеца, а защо не?

Back to top button