Хасково

Кандидатстват за финансиране на ин витро в община Хасково

Община Хасково започва приемането на документи за финансово подпомагане на процедури ин витро и ин виво на семейства и лица, живеещи на семейни начала, с репродуктивни проблеми на територията на общината, съобщават от кметството.

Срокът за подаване на документи е от 15 март до 30 април в деловодството в салона за административно обслужване. Повече информация може да се получи на телефон 038 603 445. Необходимите документи могат да се изтеглят ТУК. В бюджета са заложени 100 000 лв. за процедурите.

22 двойки бяха одобрени за финансиране миналата година по тази програма. Две от тях не са ползвали възможността за финансиране заради междувременно настъпило забременяване по естествен път. Има информация за повече от 4 настъпили бременности. Предстоят още процедури. От финансиране, отпуснато от община Хасково през 2017 година са родени 10 бебета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button