Външни публикации

Кафе от старинен замък донесе отличие на хасковска фирма на Международен панаир Пловдив

За трета поредна година Хасковската фирма „Довекс“ спечели приза в конкурса „Изборът на потребителя” на най-представителния у нас изложбен форум на хранителната индустрия, изложба „ФУДТЕХ “ и “ВИНАРИЯ” – Международен панаир Пловдив.

КафеТази година фирма „Довекс“ бе отличена за внасяното от нея кафе марка „LAntico “ от серия „IL CAFFE DEGLI DEI” /кафето на боговете/ и бе единственият победител в категория топли напитки.

КафеБутиковото кафе L’ÁNTICO идва от италианската провинция Модена, където в старинен замък, построен през 1490 г, се намира седалището на компанията. Историята на марката започва през далечната 1909г. Традициите, опитът и уменията се предават през четири поколения, за повече От 100 години. Днес компанията се управлява от д-р Данте Каляри, считан за един от най-добрите специалисти в областта на кафето в Европа.

Марката се разпространява в 36 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

Кафе L‘Antico предлага широка гама продукти, подходящи както за бара и висшата кухня, така и за перфектното домашно еспресо.

Кафе

„От най-деликатните смеси, до най-решителните вкусове можем да задоволим всички предпочитания на любителите на кафето. Най-добрите продукти са изработени от малко на брой сортове кафе, но наистина внимателно подбрани.”, казва Д-р Данте Каляри.

Снимки Янко Найденов

Back to top button