Регион

Хванаха нелегално такси с пътнички от Хасково за Димитровград

Нелегално такси, превозващо пътници от Хасково за Димитровград са заловили униформените, съобщават от полицията.

Вчера в 9:35 часа автопатрул от Димитровград е спрял за проверка лек автомобил Ауди, шофиран от 50-годишен димитровградчанин. В колата са пътували две негови съгражданки на 36 и 64 г. Полицаите се усъмнили, че превозът е нерегламентиран. От обясненията на жените в присъствието на служители от Автомобилна администрация, станало ясно, че пътуват от една и съща спирка от областния град срещу заплащане от 2 лв., колкото е и цената на автобусния билет до Димитровград.

Вчера пък в Харманли е хванат 26-годишен с БМВ с прекратена регистрация, а в Хасково е задържан 34-годишен, който е шофирал Опела си след употреба на канабис.

От областната дирекция на полицията, НАП и Автомобилна администрация са извършили съвместна операция до ГКПП „Капитан Петко войвода“. Проверени са 9 камиона, при които са установени две нарушения.

При първата проверка на празен Мерцедес се е установило, че 30-годишният водач от Хасково не е ползвал намалената дневна почивка от минимум 9 последователни часа, заради което му е съставен акт от служителите на Автомобилна администрация. Второто нарушение на водач на товарно Рено е констатирано от свиленградски полицаи. Шофьорът на 33 г. от Гърция го управлявал без сключена застраховка. За това нарушение му е съставен акт, снети са регистрационните табели на колата и талона на влекача и автомобилът е спрян от движение за срок от 6 месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Камен
Камен
19.03.2019 11:13 11:13

На миризливите и нередовни рейсове ли да давам пари??

Back to top button