С конна езда и почерпка отпразнуваха Тодоровден край Хасково

Хасково

Любители на ездата, гледачи на коне и именици се събраха на чешмите до язовир „Клокотница“ край Хасково, за да отпразнуват заедно Тодоровден.

Големи и малки яздеха на воля по поляните. Други пък приготвяха вкусен обяд. Хубавото време предразполагаше и за много игри.

Празник

Сред празнуващите днес беше Стефания Тодорова, която всяка година на Тодоровден язди своите любими коне. Хасковлийката от малка е сред конете, които отглежда семейството й, като те са й големи приятели. Въпреки че е трудно за момиче, тя се грижи за животните с любов и желание. За нея конете са умни като хората и се разбира прекрасно с тях.

На Тодоровден празнуват: Тодор, Тодорка, Теодор, Теодора, Божидар, Юлиян, Юлияна, Тея, Теа.

loading...

6 коментара

  • тоя от ляво на огнището ми е противен и отвратителен драйва ми се като го видя пълен п-остак е.

  • тоя от ляво на огнището ми е противен и отвратителен драйва ми се като го видя пълен п-остак е.

  • Конете, дори, са по-умни и от хората. Браво на Стефания, която е посветила любовта си към кончетата и животинките. За това са нужни всеотдайност и смелост. Нали си спомняме рефрена от една песен „Ако до всяко едно същество, застане още едно…“ Как би се променил животът ни, само! Дерзайте !

  • стоил от село караманци какъв го прави там навремето работише на паяците голям мръсник е палячо къде се криеш защо не слизаш във центъра

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.