Хасково

Елена Йончева е водач на листата на БСП за евроизборите, Смиляна Нитова вероятно влиза в парламента

Депутатката, избрана от Хасково, Елена Йончева беше утвърдена като водач на листата на БСП за евроизборите. Това стана на Националния съвет на партията.

БСП
Елена Йончева

Йончева е получила 95 гласа срещу 75 гласа за Сергей Станишев при тайния вот. Окончателно цялата листа ще бъде наредена на 6 април.

Очакванията са Йончева да бъде избрана за евродепутат и така тя ще освободи мястото си в Народното събрание. Така в парламента ще влезе следващият от хасковската листа на левицата – Смиляна Нитова.

Haskovo.info припомня, че в 44-то Народно събрание от Хасковско са още депутатите от БСП Никола Динков и Виолета Желева. Нитова пък вече беше депутат в 42-то Народно събрание.

5 коментара

  1. Блегодарим Милиончева за това което направи за града!Нищо , но от сърце !

  2. Ами как ще борим сега корупцията ? От Европейския парламент ли, как ? Като ние самите сме корумпирани, пак питам, как ? Ако има доказани такива корумпирани личности, нямат място там. Руши се доверието към тях. За такива хора няма място там.

  3. Переш пари – криеш се в Брюксел. Европейския имунитет ще я спаси ли от прането на пари защото май затова толкова напира да иде в Брюксел. Милионите които е изпрала да бъдат забравени като се скрие нам. И много подло постъпи с любовта на живота си все пак той я направи човек. А тя така го смаза.

  4. Тази сребролюбка е готова на всичко за да лапа. Тя изигра този спектакъл с Беливанов да отстранят хората които работяха за Хасково и да ги обезличи за да може да минат на предна позиция БСП,но това няма да стане в Хасково напротив те се амбицираха още повече и на изборите ще го докажат,но жалко,че им пропиляха три години на тях и на гражданите.Кумгейт питам колко политици са кумци и приятели на хора на ръководни длъжности?Пример е самата Йончева.Не се предавайте и подвеждайте по техните динени кори.Кой милее за Хасково Йончева или тези млади местни момчета и момичета.

  5. Ей всички чакате и веднага почнахте да плюете.Една част Ви разпознавам по изказ и словоред.Не е ли вярно за “ Кумгейт“? Не е ли вярно за оградата на границата,за водата,която с години пием и сме в тройката по онкологични заболявания?Не е ли вярно,че по заплащане сме много назад в страната.Отваряли нови работни места!А,колко е трудовото възнаграждение там? Близко до минималната заплата. Е ,стига сте плюли и се погледнете в огледалото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button