Хасково

72-годишен се самозапали в колата на бившата си изгора

Горящият автомобил

Горящият автомобил

72-годишният Расим Узун се самозапали в автомобила на бившата си приятелка днес следобяд. Колата Алфа Ромео избухна в пламъци малко преди 16 часа на ул. „Есперанто“ 5 в Хасково, където живее 57-годишната Татяна Тенчева.

Стресираната жена разказа пред Haskovo.info, че Расим отишъл в дома й и поискал ключовете за колата, за да вземе нещо отвътре, тъй като се готвели тя да го изпраща за Германия, където той живее от няколко години. След няколко минути жената забелязала, че от колата излиза дим, а Расим бил все още вътре. 17-годишният син на Татяна измъкнал 72-годишния мъж от автомобила. Пострадалият е с изгаряния по краката и главата.

Расим разказа, че колата е купена от него и сам я е запалил, като преди това е оставил предсмъртно писмо в дома на жената. Според Татяна автомобилът е закупен от нея и дори имала да дава още две хиляди лева. Тя призна, че преди години са имали връзка с Расим, но това е било отдавна и сега не ги свързва нищо освен познанство.

 

Расим Узун

Расим Узун
 

Татяна Тенчева

Татяна Тенчева
 Пожарът  Пожарът
 Расим Узун  Расим Узун

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button