Регион

Бизнесът на Харманли e част от националната кампания „България дарява“

Сдружение „Бизнесът за Харманли“ става част от националната кампания „България дарява“, организирана за първи път у нас.

Тя ще се проведе от 22 до 31 март. Целта е да се улесни дарителството у нас, като насочва съпричастните хора към инициативи на граждански организации от цялата страна.

Обществено значимата кауза на харманлийското сдружение е подобряване на образованието в общината. Членовете на неправителствената организация се тревожат от факта, че ученици от малки градове като Харманли и финансово затруднени семейства изостават значително в знанията и уменията си от връстници в големите градове и чиито родители имат по-добри финансови възможности. Тези деца и младежи са в голям риск да прекъснат преждевременно образованието си и да останат в цикъла на бедността. Затова ние искаме дългосрочна работа с преподаватели, директори, ученици и родители, заявява „Бизнесът за Харманли“.

Кандидатите да бъдат подпомогнати чрез националната кампания „България дарява“ са 110 организации от 22 области в страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button