Регион

Откраднаха мобилен телефон от катастрофирала кола

За откраднат мобилен телефон се е жалвал пътник от автомобил, съобщават от полицията.

Около 16 часа в петък той пътувал в Хюндай, движещ се в посока от Любимец към Свиленград. Водачът е причинил катастрофа с материални щети. Когато излезли от колата, до тях спрял автомобил, който да им помогне. След неговото тръгване, пътникът констатирал, че му липсва телефона. Пострадалите не могли да дадат описание за марка и номер.

34-годишен мъж е задържан за кражба. Вчера е получен сигнал от 27-годишен димитровградчанин, че от двора на къщата му е откраднато куче, порода Белгийска малиноа. По-късно станало ясно, че кучето е задигнато от мъж, живеещ в село Черногорово. Той го върнал на собственика и признал за деянието си.

Също за кражба в ареста е бил и познайник на полицията на 34 г. от бригадирския град. Той откраднал телевизора на свой съгражданин, като проникнал в постройка на къщата му. След задържането му върнал откраднатото с протокол.

Кражба е извършена от частен дом в Харманли, където е проникнато след счупване на патрон на входната врата. От жилището на булевард „България“ са задигнати 3000 лева и над 20 грама златни накити.

Втората кражба е от цех в Димитровград. От двора му е задигнат гайковерт и удължител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button