34 глоби и 3 вдигнати коли за ден при спецакция на полицията

Хасково

Вчера в Хасково и Ивайловград са се провели полицейски операции, съобщават от областната дирекция на МВР.

Целта им е била установяване на нарушения от водачите, свързани с неправилно спиране и паркиране, управление на автомобил без наличие на сключена и действаща застраховка „Гражданска отговорност“, управление на автомобили от неправоспособни водачи. Проверени са общо 43 коли.

За нарушенията са съставени 33 фиша и 1 акт, репатрирани са 3 автомобила.

3 коментара

  • 🙂 🙂 Какво са 33 глоби за два града? – капка в морето!!
    33 глоби могат да се направят за половин час по „В.Левски“, от светофара до кръговото, където редовно се спира дори и върху пешеходната пътека ! Да не говорим за бусовете и камиончетата, които зареждат магазините, ама общинска полиция спи !

    • На бул.Васил Левски не пречат на никого но по улиците където е тясно най-вече в централна градска част пречат и могат доста пари да изкарат!!!!Но ги е страх страх ги е да пишат само минават гледат и бягат като насрани!!!!Виж ако има някоя ладичка пишат ама на лъскавата кола до нея -НЕ!!!!

  • Пълни смотаняци. Даже не трябва да се публикува подобна информация. СРАМ, СРАМ, СРАМ. Това не е спец. акция, това е СРАМНА акция. Хасково стана един голям паркинг!!! Цялата тази спец. акция се осъществява за не повече от 20 мин в един град , на един булервард !!!!! СРАМ, СРАМ, СРАМ !!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.
loading...