Любопитно

За девета година засаждат дръвчета в „Алеята на новия живот“

За девета поредна година община Димитровград организира засаждане на дръвчета в „Алеята на новия живот“, съобщават от кметството.

Идеята на инициативата е родителите и близките на децата с постоянен или настоящ адрес в общината, родени в периода 1 февруари 2018 – 28 февруари 2019 г., да могат да засадят декоративни дръвчета на своите рожби.

Община Димитровград предоставя възможност на родителите сами да изберат място за засаждане на декоративното дръвче на своето дете. То може да бъде засадено в „Алеята на навия живот“ в парк „Марица“ или на друго подходящо място, за да имат възможност родителите да полагат грижи за него – собствено дворно място или в междублоково пространство, съобразено с екстериорното озеленяване на общината.

Желанието си за участие в залесяването може да се заяви в стая №12 в общинския център за административни услуги от 25 март до 12 април. Формуляр на заявление за участие може да се изтегли от сайта на общината.

Засаждането и получаването на дръвчетата ще се състои на 21 април от 10 часа в парк „Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button