Хасково

Община Хасково търси пари за основен ремонт на зала „Дружба“ и стадион „Младост“

Кметът Добри Беливанов внася докладна за мартенската сесия на общинския съвет, с която се иска одобрение общината да кандидатства за предоставяне на финансиране от Фонд за устойчиви градове.

Парите ще са за основен ремонт на спортна зала „Дружба“ и стадион „Младост“. Общият ресурс, с който фондът разполага е в размер на 342.37 млн. лв.

В докладната е записано, че зала „Дружба“ е във видимо незадоволително състояние. Дограмите са стари, фасадата не е топлоизолирана, настилките са в лошо състояние. Инсталациите имат нужда от цялостна подмяна. Няма изградена централизирана отоплителна инсталация. Баните и съблекалните не се отопляват. Седалките на трибуната имат нужда от подмяна. Има напукани мазилки по стени и тавани. Осветителните тела са стари и нефункционални. Има нужда от осигуряване на паркоместа за сградата. Няма изградена достъпна среда.

Трибуната, игрището и лекоатлетическата писта на стадион „Младост“ са в лошо състояние. Там трябва да се извърши още реконструкции на оградата, паркинг и прилежащи подходи, спортна зала и сграда с обслужващи функции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кметът Добри Беливанов внася докладна
Кметът Добри Беливанов внася докладна
24.03.2019 12:38 12:38

Късно е либе за китка !

гост
гост
24.03.2019 13:23 13:23

По принцип има нужда и от хеликоптерна площадка и СПА зона. Някакви други нужди ще задоволяваме ли?

ivanivanov
ivanivanov
24.03.2019 17:03 17:03

Двата,обекта са морално остарели и е нужно както в повечето градове в страната ,а да не говорим за цивилизованите държави да се построят НОВИ

Анонимен
Анонимен
24.03.2019 18:58 18:58
Отговор до  ivanivanov

Сети се Мара да се побара! Нямаш шанс Беливанов -никакъв. Същото се отнася и за гербаджийските имотни далавераджии.

Дедо ти е голям играч!
Дедо ти е голям играч!
24.03.2019 23:49 23:49

И един два светещи светофара, тоя път по сто хиляди лева!!!

Back to top button