7 000 вече декларираха доходи пред НАП в Хасковско, проверяваме онлайн хонорарите

Хасково

От днес физическите лица могат да проверят в сайта на НАП дали за тях има подадени данни от предприятия и от самоосигуряващи се лица за изплащани доходи, различни от тези по трудов договор, като например хонорари. Така гражданите ще могат да проверят и попълнят коректно годишните си декларации за облагане на доходите.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че срокът за подаването на декларациите за облагане на доходите от 2018 г. изтича на 30 април, като до тогава трябва да се плати и посоченият в тях данък за довнасяне. Най-бързо и лесно декларациите се подават онлайн с ПИК или електронен подпис.

7 000 лица вече са обявили доходите си от предходната година пред НАП Хасково. Всеки втори го е направил по интернет – с персонален код или електронен подпис.

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.