Регион

Откриха над половин килограм марихуана в Мерцедес и БМВ, арестуваха гърци

548 грама марихуана са иззели при операция криминалисти от Хасково и икономически полицаи от Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи в 21:20 часа те са проверили в Любимец лек автомобил Мерцедес, управляван от 56-годишен жител на село Орешец. В колата е открита полиетиленова чанта с марихуана.

Проверен е и лек автомобил БМВ, шофиран от 36-годишен гръцки гражданин със спътник 52-годишен грък, за които полицаите имат данни за съпричастност към извършеното деяние. Гърците са отказали да дадат проба за наркотични и упойващи вещества и кръвна проба. Задържани са до 24 часа.

Саморъчно свити цигари пък са иззели полицаи от Хасково. Вчера те са проверили на улица „Лозенград“ в областния град 59-годишна жена. В чантата й са открити 30 пликчета с общо 600 къса цигари.

Малко по-късно на автомагистрала „Марица“ е проверен от автопатрул на харманлийското управление лек автомобил Форд. В колата, шофирана от 46-годишен пловдивчанин са намерени 1060 къса цигари от различни марки. Папиросите и по двата случая са предадени с протоколи от собствениците, съставени са актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button