Хасково

Хасковски танцьори смайват жури в Истанбул

Танцова формация Хасково с наградитеМладите танцьори от танцовата формация „Хасково“ при читалище „Заря“ се завърнаха от Истанбул с куп награди, похвалиха се днес от клуба. Там те са участвали в четвъртия международен турнир по стандартни и латиноамерикански танци заедно със 170 двойки от няколко държави.

„Смаяхме журито с нашия формейшън в стандартните и латино танците„, сподели треньорката на отбора ни Петя Милушева. По думите й журито в Истанбул за първи път видяло подобно шоу.

Две шести места са завоювали двойките Атанас Кирилов и Адриана Михайлова и Димитър Кирилов и Яница Панева. Волкан Гасим и Делина Костадинова са заели пето място. Две четвърти места имат двойките Стиван Ценов и Славея Ценова и Волкан Гасим и Делина Костадинова. Манол Манолов и Ваня Симитчиева и Атанас Кирилов и Адриана Михайлова са завоювали две трети места.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button