Хасково

Пайнера отказа на Бойко да му е мажоритарен в Хасково

УдивителнаСобственикът на музикална компания „Пайнер“ Митко Димитров няма да бъде мажоритарният кандидат на ГЕРБ за Хасково. Бизнесменът е отказал предложението на Бойко-Борисовата партия като се е обосновал с финансовата криза и нуждата да следи отблизо работата във фирмата си.

Димитров заяви, че ще остане в редиците на ГЕРБ, но негови изпълнители няма да пеят безплатно на предизборни концерти. Той обаче ще продължи да подпомага финансово партията.

Haskovo.info припомня, че това не е първият път, в който името на собственика на най-голямата музикална фирма се спряга за кандидат на ГЕРБ. На последните местни избори димитровградската организация на партията го бе определила за водач на съветническата листа. След молба на Бойко Борисов обаче Димитров се оттегли.

След отказа на Митко Димитров единственият официално обявен мажоритарен кандидат в Хасково е Райна Йовчева. Нейната номинация бе определена от областния съвет на БСП. Предстои да бъде окончателно одобрена на национално ниво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button