Хасково

Болница, община и ВиК с най-големи заслуги за бюджета

Наградата за МБАЛ получи д-р Иванов

Наградата за МБАЛ получи д-р Иванов

Най-големият осигурител за 2008 година в област Хасково е Многопрофилната болница за активно лечение. На второ и трето място в тази категория се нареждат ВиК – Хасково и „Вулкан Цимент“ АД – Димитровград.

Най-много данък от едноличните търговци през миналата година е платил ЕТ „Инж. Тодоров“ от града на младостта. В категорията „данъкоплатец“ призове взеха още хасковската фирма „Марчела 90 – Златко Марчев“ и харманлийската „Авто 2001 – Таня Иванова“.

Най-големият данъкоплатец сред големите фирми е „Вулкан Цимент“ АД – Димитровград. Заслуги за попълване на бюджета имат и Община Хасково и „Фулда България Трейдинг“, които се нареждат съответно на второ и трето място.

Зам.-кметът на Хасково Нели Станева получи грамотата на общината

Зам.-кметът на Хасково Нели Станева получи грамотата на общината

Конкурсът „Данъкоплатец и Осигурител на област Хасково“ се провежда за четвърта поредна година. Фирмите, които са наградени имат най-голям принос в изпълнението на приходите на НАП, каза директорът на териториалната дирекция в Хасково Илчо Илчев. Вноските им за 2008 година са над 24,8 милиона лева.

На специална церемония днес призьорите получиха наградите си от областния управител на Хасково Райна Йовчева и директора на ТД на НАП. Според статистиката към 31 май тази година НАП Хасково бележи ръст на приходите. За първите пет месеца на миналата година постъпленията в териториалната дирекция са били 74,5 милиона лева, а за същия период на тази година приходите са над 83 милиона лева. Сметките показват, че ръстът на приходите от данъци е 16%, а от осигуровки – 6%.

 

Наградата за Вулкан Цимент

Наградата за Вулкан Цимент
 

Атанас Бързев

Директорът на ВиК получи грамота за осигурител

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button