Хасково

На промишления пазар се разхлаждат с вода от водоноска

ВодоноскатаЛипса на средства пречи за поредна година община Хасково да изгради санитарен възел на промишления пазар в града. Още с построяването на пазара проектът за изграждане на тоалетната бе направен и одобрен, но средства за осъществяването му в общинската хазна няма, каза за Haskovo.info пресаташето на община Хасково Бояна Тодорова. Много е неприятен този момент и общината се извинява за неудобството на гражданите, допълни тя.

Проверка на Haskovo.info установи, че липсата на вода и тоалетна на пазара е голям проблем най-вече за работещите там. Жегата днес дори принуди търговците да се примолят на шофьор на водоноска на Екопрогрес да им даде от водата, с която полива дърветата. Като невидели пазарджиите се юрнаха да пълнят 10-литрови туби от водоноската.

„Откакто е направен пазара нямаме вода. В тези жеги не се издържа. Тоалетна също нямаме и сме принудени да си плащаме в близкото заведение„, говореха един през друг търговците. Разказаха как шофьорът от Екопрогрес не за първи път се смилява над тях. Пазарджиите знаят, че водата от водоноската не става за пиене. За тях обаче е достатъчен фактът, че течността става за миене. Жегата ги мори и това е един от начините да се разхладят в горещите летни дни.

 Пазарджиите пълнят вода  Жега на пазара

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зузи
Зузи
09.06.2009 17:51 17:51

😛

Зузи
Зузи
09.06.2009 17:51 17:51

😛

Back to top button