Хасково

Ремонтират 15 км от магистралата между Харманли и Любимец

Път15-километрова отсечка от автомагистрала „Марица“ в участъка между Харманли и Любимец ще бъде асфалтирана по нова технология. Ремонтните работи ще приключат до 15 ноември. До тогава автомобилите ще трябва да се съобразяват с новата организация на движение в ремонтирания участък.

Първоначално ще се асфалтира лявото платно на магистралата от Харманли към Любимец. През този период колите, които идват от Свиленград и граничните пунктове ще минават по път ІІІ-809 в участъка от пътен възел „Любимец” до град Любимец и път І-8 в участъка от Любимец до Харманли. 

През втория етап на ремонтните дейности ще се асфалтира дясното платно на магистралата. Идващите транспортни средства от границата и Свиленград ще използват възстановеното ляво платно, а пътуващите в обратна посока ще бъдат отклонявани по път І-8 в участъка от Харманли до Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боян Бонев
Боян Бонев
30.07.2009 15:59 15:59

Браво Лаббрев, браво Радко!!!Ламбре-президент!!!Ламбрев – кмет!!Ламбрев, Ламбрев, ти си пич!!

Back to top button