Регион

Свиленградски полицай се простреля в главата с Макаров

Полиция47-годишният Христо Пачеманов – младши автоконтрольор в група „Престъпления по пътищата“ се е самоубил със служебния си пистолет „Макаров“. Полицаят е бил в отпуск, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. Сигналът за трагичния инцидент е подаден от 44-годишната съпруга на Пачеманов.

Около полунощ Христо слязъл в гаража, взел пистолета и е произвел 1 изстрел в главата над дясното слепоочие. Жената е намерила простреляният си съпруг и е сигнализирала в свиленградското полицейско управление, където той е работил.

Пристигналата на място оперативна група и линейка са откарали все още дишащия мъж в хасковското отделение на ОАРИЛ, където около 02:30 часа е починал. Образувано е следствено дело за изясняване на причините, довели до трагичния инцидент, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button