Хасково

Откриха изчезналата тинейджърка на басейн в Момчилград

Диляна ГеневаХасковлийката Диляна Генева, която бе обявена за общодържавно издирване, бе открита жива и здрава в Момчилград. 13-годишната ученичка изчезна на 20 юли малко след като излязла от дома си на бул. „Освобождение“, за да отиде до близкия магазин. Около седмица след това снимката на Диляна бе разпространена от полицията чрез медиите с молба, ако някой е виждал момичето да съобщи в най-близкото РПУ. 

Органите на реда обаче сами откриха изчезналото дете при своя спец операция в Момчилград за издирване на скитащи и безпризорни малолетни и непълнолетни, съобщи областната дирекция на МВР в Кърджали.  Полицаите намерили Диляна край басейн в родопския град и вчера я предали на родителите й, които напразно я издирваха две седмици чрез познати и приятели. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.08.2009 14:04 14:04

kakva ligla

Анонимен
Анонимен
05.08.2009 15:02 15:02

Как може такава безотговорност!?!Техните да й теглят сега един бой, пък после пак да чезне за 2 седмици!Така ли не се сети да се обади къде е ! Но все пак , важното е , че е жива и здрава!

Back to top button