Хасково

С SMS НАП – Хасково събраха 148 хил.лв стари задължения

Пари14 168 276 лева данъци и осигуровки събра НАП-Хасково през месец август. Данъчните приходи са почти 6,9 милиона лева, като най-значителен е делът на данъка върху добавената стойност  – почти 3,6 милиона лева. 

С постъпленията през миналия месец, общите приходи от началото на годината досега в НАП-Хасково възлизат на 126 967 676 лева, което е 61% от очакваното за цялата 2009-та. 

Стимулиране на доброволното плащане на данъци и осигуровки, засилване на контролната дейност и прилагане на възможно повече законови мерки за принудително събиране на просрочени задължения са приоритетите на НАП-Хасково, така че до края на годината събраните приходи за бюджета да се доближават максимално до заложения план от 209 милиона лева за област Хасково.

148 791 лева стари задължения бяха събрани през месец август от 10 фирми чрез кампанията „Обаждане по телефон или SMS“. В нея бяха включени само действащи търговски дружества с реално събираеми данъци и осигуровки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button