Хасково

Камион на „Титан“ и Опел се сблъскаха, ранени няма

ImageБоклукчийски камион на фирма „Титан“ и „Опел“ се сблъскаха малко след 19:00 часа в Хасково. 

Товарният автомобил изпразвал контейнерите с боклук на ъгъла на ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Мадара“. Виждайки, че камиона е пуснал аварийни светлини водачът на Опел-а спира успоредно на камиона, дава предимство на два автомобила минаващи по ул. „Мадара“ и тръгва направо. В този момент товарната кола без да даде мигач завива наляво и удря Опел-а.

„Сега нас ще изкарат виновни“, каза пред Haskovo.info един от служителите на фирма „Титан“, който се е возел в камиона. При инцидента пострадали няма.

Свидетели коментираха, че камионите, събиращи сметта в Хасково много често нарушават правилата и не се съобразяват с останалите участници в движението.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
andrey
andrey
15.09.2009 21:49 21:49

Титан винаги спира така че целия път е техен.
Една малка пресечка да има и я затварят и затова стават тия катастрофи.

o4evidec
o4evidec
15.09.2009 22:15 22:15

minavah to4no kogato stana incidenta i kolata ne be6e ASTRA a ZAFIRA !!! Koi pak gi e naglasil da rabotqt v haskovo.info neznam…….. tova sa mnogo razprostraneni koli bi sledvalo da se znaqt g/d. Razbira se estetveno ne e zadaljitelno da se znaqt vsi4ki vidove i modeli koli.. no ot nai- prosta dosetlivost predi da napi6e6 statiqta pogledni otzad na avtomobila. Na absoliutno vsi4ki koli si pi6e kakaf e modela. 😯 😯 😯

Анонимен
Анонимен
15.09.2009 22:40 22:40

Няма значение каква е била колата – важното е, че тия камиони настина правят каквото си искат и пречат на колите по улиците

Анонимен
Анонимен
17.09.2009 15:49 15:49

а какъв шум се вдига при събиране на контейнерите не е истина…

Back to top button