Хасково

Данев съдейства за оправяне на обходните пътища в Димитровград

Снимка: Тракия XXI векЛошото състояние на обходните пътища в община Димитровград обсъдиха на среща областният управител Румен Данев и двамата му заместници Румяна Вълчена и Николай Нанев с кмета на града на младостта Стефан Димитров.

Ако се наложи преминаване на тежки автомобили по пътя за завод „Вулкан“ това трябва да стане през града. Тогава ще бъдат разрушени градските пътища, поясни Стефан Димитров.

Със съдействието на губернатора до два месеца проблемът на Димитровград трябва да бъде разрешен. Уверение за това областният управител Румен Данев е получил от директора на Областно пътно управление инж. Радостин Ламбрев

На срещата в Димитровград губернаторът и заместниците му са се запознали в детайли с работата на общинска администрация. Заместник-кметовете са представили и пълен отчет за работата си по ресори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button