Регион

18-годишна се гръмна с пистолет, смятала, че я следят

Полиция18-годишно момиче от хасковското село Гарваново е прието в болницата снощи след като се простреляло само в областта на корема, съобщават от областната дирекция на МВР.

Сигналът в полицията е подаден от Центъра за спешна помощ. Там девойката била докарана от 35-годишния си приятел, с когото живеели заедно. По неговите думи тя се простреляла в двора на къщата им с газов пистолет, който носела постоянно със себе си, тъй като смятала, че някой я преследва. Предполага се, че 18-годишната Сениха е употребила алкохол преди инцидента.

След извършена операция момичето е настанено в хасковската болница с разкъсване на дебелото черво, без опасност за живота. Предстоят консултации със специалисти, включително психиатър. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button