Хасково

Крадци задигнаха над 20 000 лева през почивните дни

ПариНад 20 000 лева са задигнали неизвестни крадци през почивните дни, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Крадец е проникнал в апартамент на бул. „Освобождение“ в Хасково чрез отключване с подбран или подбран ключ и е задигнал 8 300 лева и 20 грама златни накити. Кражба на пари е станала и от жилище на улица „Св.св.Кирил и Метдий“ в областния град. След като е счупил патрона на входната врата, престъпникът откраднал 11 000 лева и 450 евро.Изкъртване на входната врата е начинът на проникване във винарска изба, собственост на 39-годишен харманлиец, разположена на разклона за село Коларово. Откраднати са 2 000 лева

Още 4 по-дребни кражби са станали през почивните дни. От сграда на РПК Свиленград е открадната музикална уредба с тонколони. От мазе в квартал „Орфей“ в Хасково крадец отмъкнал отоплителна печка и неръждаема мивка, а от къща в Симеоновград са откраднати меден бакър, лопати и брадва. От военна работилница, намираща се на улица „Ком“ в Хасково след счупване на стъкло на прозорец е извършена кражба на около 24 килограма медни и месингови тръби и 100 медни гарнитури.

Две кражби на вещи и части от автомобили са станали през вчерашния ден. Едната от тях е в Свиленград от паркиран на улица „Освобождение“ ВАЗ. От колата, собственост на 22-годишен мъж е откраднат акумулатора

Напъване на стъкло на предна лява врата на лек автомобил БМВ е начинът на проникване в него. От колата, собственост на 31-годишен хасковлия, паркирана на улица „Славянска“, са откраднати авторадио касетофон, талон за регистрация, застрахователна полица и документи на земеделски земи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button