Хасково

Новогодишни късметчета върху шоколад от АидаНет

АидаНетДни преди празниците хасковска фирма реши да изненада своите клиенти с новогодишни късметчета. За да е по-сладък подаръкът обаче, вместо в традиционната баница, хубавите пожелания са изписани върху шоколадчета.

Сред късметите има здраве, пари, любов, път, нов дом, но и по-закачливи като флирт и целувка. За да са щастливи всички, с пожеланията вървят и шоколадови парички. Получават ги всички клиенти на АидаНет. Поводът – 10-тата годишнина на телекомуникационната компания.

Послучай празника от фирмата раздават и куп други предметни подаръци на своите настоящи и бъдещи клиенти и ги чакат в офиса на ул. „Цар Калоян“, за да си ги получат.

Всички ученици от начален курс в Хасково също ще бъдат зарадвани – всеки от тях ще получи седмична учебна програма.

Само до края на годината настоящите и нови клиенти могат да спестят и доста от таксите си с атрактивните промоции на АидаНет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мариян
Мариян
10.12.2016 0:38 0:38

Здравейте , някой може ли да ми каже от къде бих могъл да си закупя такива шоколадови късметчета 🙂 Благодаря предварително и весело посрещане на празниците 🙂

Back to top button