Хасково

Педагози от четири страни нищят глобалното затопляне в Хасково

ПроектГости от три западноевропейски държави са на визита в хасковската Професионална гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“. Педагозите Керстин Щолберг и Анита Рихтер от Германия, Артур Грушка от Полша и Агнес Сомоги от Унгария са на гости на своите колеги за да кординират дейностите си по бъдещ проект свързан с  проблемите на глобалното затопляне.

От българска страна координатор на проекта е Светлана Фотева, която е осъществила връзката с немските си колеги чрез интернет. Основните цели, които проектът гони е да създаде дейности и програма за запознаване на учениците от България, Германия, Полша и Унгария по проблемите на глобалното затопляне в последните години. „Смятаме, че е най- важно да говорим по тази тема с ученици, тъй като тя ще бъде актуална много години напред, а учениците са тези, които ще я обсъждат и ще трябва да вземат решения по въпроса“, коментира Светлана Фотева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button