Регион

Крадци се развилняха в Свиленградско

ПолицияЧетири кражби са станали в Свиленградско вчера, съобщават от областната дирикция на МВР в Хасково. Две от тях са в града, а другите две – в село Студена.

Общо 115 метра кабели са откраднати в Студена. Престъпниците са влезли в работилница, собственост на 70-годишен местен жител, и са задигнали 35 метра четирижилен кабел и аксесоари за електрожен. От къща пък са откраднати 80 метра шестжиен кабел и бакър. Крадци са влезли в още две къщи в селото, но не са взели нищо, уточняват от полицията.

Свиленградските полицаи са образували още 2 досъдебни производства за кражби. Първата от тях е на улица „Хан Аспарух“, където е проникнато през незаключен прозорец и са откраднати общо 15 грама златни накити. От дом на улица „Благоев“ са задигнати 2 медни пръскачки и 2 радиатора на коли.

31-годишна димитровградчанка се разделила с 2 мобилни телефона, 2 портмонета с документи и 20 лева след кражба в дома й на улица „Битоля“ в бригадирския град. Крадецът е влязъл през незаключената врата на жилището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button