Регион

Намериха 4 кила хероин под седалката на БМВ

Снимка: Агенция Митници4 кг хероин, скрити в пода на лек автомобил, са задържали митнически служители от отдела за борба с наркотрафика на пункта „Капитан Андреево“, съобщиха за Haskovo.info от Агенция Митници.

Снощи при щателна проверка на лек автомобил БМВ с българска регистрация, пристигащ от Турция, митническите служители установяват, че една от предните седалки е демонтирана, а в пода на автомобила е изрязан капак. В специално изработения тайник митничарите откриват осем правоъгълни пакета, увити в бежово тиксо и съдържащи бежово прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагира на хероин. Общото количество на задържания наркотик е 4,080 кг. По цени за нуждите на съдопроизводството хероинът се оценява на около половин милион лева.

Съставен е акт срещу шофьора, управлявал колата – 23-годишен български гражданин от Ямбол. Той е пътувал сам от Турция за България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button