Хасково

61-годишен шофьор се размина с навехнат крак след катастрофа

Катастрофа61-годишния Фидан Бежев от село Малево е с навехнато коляно след катастрофа, станала около 15:00 часа днес в Хасково. Пострадалият пътувал по бул. „Освобождение“ към центъра с Жигули-то си, когато на кръстовището с бул. „Илинден“ „Опел“ засякъл пътя му.  

„Минах на зелено“, обясни пред Haskovo.info Фидан Бежев. За да избегне удара мъжът завил надясно и се качил на отсрещния тротоар с риск да се катурне в реката. Видимо уплашени и притеснени от случилото се бяха дъщеря му, зет му и внучка му, които са пътували с него в колата.

Дрегерат Версията на шофьора на „Опела“-а – 50-годишния Илия Калоянов – за случилото се бе коренно различна. Мъжът се движел по бул. „Илинен“. На кръстовището с бул. „Съединение“ обаче светофарната уредба не работела. За да разбере кога да тръгне шофьорът се ориентирал по сфетофара за пешеходци

Когато видял червената светлина за минувачите решил, че вече може да потегли, без да предвиди 5-те секунди, в които едновременно и за пешеходци и за шофьори светофара свети червено. Тръгвайки се оказало, че отнема предимството на идващата по бул. „Освобождение“ руска кола. След сблъсъка „Опел“-а се бе забил в стълб.
Тестът за алкохол на двамата шофьори бе отрицателен. 

Опела Жигули
Илия Калоянов

Илия Калоянов

 Фидан Бежев

Фидан Бежев

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.02.2010 21:43 21:43

не му въри на бежев с тея жигули да си купи западна белким му са размини[color=purple][/color][size=medium][/size][b][/b]

Back to top button