Хасково

Търговец от Мездра продава чаршафи за 8 март

Търговец на чаршафиТърговец от Мездра продава чаршафи в центъра на Хасково. Според 25-годишния Иван това е един прекрасен осмомартенски подарък.

Пред Haskovo.info той разказа, че от два месеца пътува из страната. Изкарвал е най-много 30-тина лева на ден. „Тези пари стигат колкото да не гладуваме аз, жена ми и шестте ни деца„, разказа Иван. Той обясни, че стоката я взема от завода в Мездра.

Продава я с минимална печалба. Единичните чаршафи ги дава за 15 лева, а двойните – за 25. Разрешително обаче да върти търговия в центъра на Хасково той нямаше и затова често сменяше стоянката си. Въпреки това клиенти за чаршафите на мездренеца така и не се появиха.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
klient
klient
04.03.2010 21:18 21:18

tezi charshafi iyobshto ne sa ot Mezdra. SHtoto kato gi operesh 1 pat i stavat samo za be*eshko legalce. Taka che mangala da si hodi ot kadeto e doshal i da znae ,che v haskovo nqma balami!!!!!!!!!!!

Back to top button