Хасково

Тръгват проверки по водните обекти и речни корита в Хасковско

РекаВ края на месец март ще започнат проверки на водните обекти и проходимостта на речните корита в област Хасково. Това стана ясно днес на първото заседание на ангажираната с проверките Междуведомствена комисия за обследване на техническото, експлоатационното и аварийното състояние на водните обекти, съобщиха за Haskovo.info от областна администрация. На заседанието присъства областният управител г-н Румен Данев, а председател на комисията е инж. Стефан Марков.

Проверките ще траят от 29 до 31 март и от 12 до 23 април. Днес представителите на различните ведомства – РИОСВ, Областно пътно управление, Напоителни системи, Басейнова дирекция, Гражданска защита, ВиК и Областна администрация обсъдиха отговорностите си по време на инспекциите. Ще се проконтролира и какво е направено досега по миналогодишните предписания на комисията и ще се потърси отговорност за неизпълнени задължения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nabludatel
nabludatel
10.03.2010 16:57 16:57

Да не забравите реката в Книжовник!!!

потърпевш
потърпевш
10.03.2010 20:27 20:27

а и да не подминете ,,ГАРА ДВИЖЕНИЕ,,

данъкоплатец
данъкоплатец
10.03.2010 20:32 20:32

ами,имали смисъл да им казваме на инспекциите за вонящия канал на на жп-гарата.

Back to top button