Хасково

Задържаха крадци на капаци на шахти, бензин и ъглошлайф

ПолицияХарманлийските полицаи са задържали двама мъже на 23 и 39 години, откраднали 19 метални капаци от шахти на няколко улици в града миналата седмица.

Установено е, че те са извършили няколко подобни кражби на решетки и капаци от уличната канализация, с което са създавали реална опасност за живота и здравето на гражданите. Станало ясно и, че съучастник в предишните кражби им е бил 39-годишен техен съгражданин, съобщават от областната дирекция на МВР.

22-годишен димитровградчанин е хванат след като източил 25 литра бензин от лек автомобил. В Хасково е арестуван 28-годишен жител на кърджалийското село Плазище, за когото е установено, че е откраднал ъглошлайф, зарядно за акумулатор и други дребни части от гараж.

Телевизор, DVD и друга техника е станала обект на кражба от птицеферма в харманлийското село Българин, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button