Хасково

Масон говори за тайните общества пред хасковлии

Димитър НедковПосветеният в тайните на масоните Димитър Недков гостува тази вечер в хасковската регионална библиотека „Христо Смирненски“. Изследователят и автор на няколко книги по темата за масонството успя да предизвика любопитството на хасковлии с лекцията си.

Тази вечер той представи книгата си „33 Заплахата Дан Браун“. Любопитна за гостите бе тезата на автора, базирана на изследванията му, че преди векове именно богомилите по българските земи са оказали помощ на преминаващите по време на първия кръстоносен поход тамплиери, като са им разкрили тайна, която те са открили под руините на Соломоновия храм край Йерусалим. 

ЛекциятаНедков акцентира върху спекулациите със световната икономическа криза и целта на нейното появяване. Авторът обърна внимание и на издигането на знанието на пиедестал от древните масони и други подобни братства.

Именно знанието като такова са дирили древните силни общества, за да бъдат такива каквито са, смята изследователят. 

Недков сподели пред хасковлии, че води преговори за откупуване на правата върху книгата му за филмов сценарий.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button